top of page

FRÅGOR & SVAR

NÄR OCH VAR?

 

Spyxet 2024 sätter upp tre stycken föreställningar på Stadsteatern i Lund under april månad. Information om datum samt tid kommer inom kort! 

Adress till Stadsteatern: Kiliansgatan 13, Lund 

HUR KÖPER JAG BILJETTER?

Biljetter går inte att köpa än, men snart så! 

 

Fysiska biljetter kommer att säljas veckorna innan föreställningarna spelas. Försäljningen sker på Spyken (utanför matsalen), Katedralskolan (utanför matsalen) och på Polhemskolan. ​

 

E-biljetter kan du bland annat köpa genom att klicka på ”Köp biljett” i hemsidans meny. Därefter klickar du på länken given, och då kommer du direkt vidare till vår biljettleverantörs hemsida. Priset för en E-biljett är naturligtvis detsamma som för en vanlig biljett, men det tillkommer en liten transaktionsavgift på 6 kr. Betalar gör du enkelt och tryggt med ditt bankkort och efter genomförd betalning skickas biljetterna till den e-postadress du uppgav i samband med köpet. När föreställningen väl nalkas skriver du bara ut biljetterna där hemma och tar med och visar upp dem i entrén. Supersmidigt!

JAG VILL BLI SPONSOR

Spyxet behöver alltid glada och trevliga samarbetspartners!

Som sponsor till Spyxet får ditt företag eller din förening möjligheten att annonsera i vårt programblad och på vår hemsida.

Kontakta någon av Spyxets ledare för PR-gruppen via kontaktuppgifterna under ”Kontakta oss” i menyn längst upp på sidan för att få ytterligare information.

HUR GÅR MAN MED I SPYXET?

Går du på Gymnasieskolan Spyken och känner ett kall för att börja spexa? Nämen så trevligt! Spyxet består idag av 13 olika grupper med olika spännande och roliga arbetsuppgifter som ständigt behöver tillskott i form av nya förmågor. Du kan själv spana in de olika grupperna genom att klicka på ”Grupper” i menyn längst upp på sidan.

 

Intagning sker i början av varje läsår, så håll ögon och öron öppna så att du inte går miste om chansen att ansöka!

JAG HAR EN ANNAN FRÅGA!

För ytterligare frågor hänvisar vi till "Kontakta oss" i menyraden. Vi svarar gärna på dina funderingar! 

bottom of page