Årets SPYX

Varmt välkomna att ta del av årets uppsättning av Spyxet: “Hattar och Mössor: Huvud-saken är Huvudsaken” samt filmen “Frukostklubben - Hierarkin i akademin”.

Efter förra årets glamourösa schlagerfest reser vi nu tillbaka i tiden från det mönsterrika 70-talet till Sveriges tumulta 1700-tal. Svenska folket har lagt monarkin långt bakom sig och styrs numera av de två rivaliserande partierna: Hattarna och Mössorna.

Valet är precis runt hörnet och Mössorna lutar sig nöjt tillbaka med öppna armar för att ta emot ännu en vinst, när Hattarna plötsligt får ett “heureka-ögonblick” och inser att årets valkampanj ska bli i form av en musikal! Kommer Hattarna vinna folkets röster med hjälp av akrobatiska dansnummer? Och vem är egentligen den håriga figuren som lurar omkring hos Mössorna?

När dessa två partier möts i en politisk kamp börjar en historia om krigslystna barn, fladdermussoppor och kolossala mängder huvudbonader.

NÄR OCH VAR?
Sänds live på Youtube direkt från Lunds stadsteater den 10:e april klockan 20.00. Ej förinspelat. Och och och alldeles gratis! Uppskattad tid: 1.35h. PÅ SPYXETS YOUTUBEKANAL!

FILMGRUPPENS FILM?
Publiceras den 11:e april på Youtube. Missa inte det!

REKOMMENDATIONER FÖR HEMMAVISNING AV SPYX:
Överrösta inte Spexandet med allt för knapriga snacks där hemma i tv-soffan! Morötter är exempelvis en vanligt återkommande överröstar-bov.
Titta gärna tillsammans med andra ← men följ gällande rekommendationer!
Applådera måttligt! Det kommer inte bli något inklapp oavsett hur högt ni applåderar där hemma.
Missa inte att blicka igenom programbladet!


Passa på att bua efter behov då detta endast tillåts under hemmavisning och inte under normala förhållanden.

Spyxet ser starkt fram emot att få dela med sig av årets föreställning till just dig!